Sail into
an Ocean
of Adventure


Nord Sardinien und Südkorsika 1 mit der Atlantis

 

 

      KONTAKT ÜBER DIE REISE     

 MEHR INFO ÜBER DIE ATLANTIS 

 


 

Ontdek het prachtige eiland Corsica met Tall Ship Atlantis!

Het eiland Corsica is bij uitstek geschikt om te ontdekken per schip. Onze Corsica reis met barkentijn Atlantis begint in Olbia, aan de noordoostelijke kust van Sardinië. Naar Olbia zijn voordelige en rechtstreekse vliegreizen te boeken.

De Atlantis zal een noordelijke koers varen langs de beroemde kustlijn ‘Costa Smeralda’. Deze kustlijn dankt haar naam aan het smaragdgroene zeewater. In de ‘Straat van Bonifatius’ ligt de Magdalena Archipel. Deze eilandenarchipel bestaat uit 62 (berg)eilanden, waarvan 7 grotere eilanden. Op dit punt tijdens de reis, zal de kapitein beslissen welke route qua wind het meest gunstig is om de mooiste zeildagen te beleven

In het zuiden van Corsica ligt Bonifacio op zwaar geërodeerde kliffen in een baai. Het binnenvaren van deze fjord-achtige inham tussen hoge krijtrotsen is werkelijk adembenemend. Bonifacio is een van de meest spectaculaire plaatsen van het eiland Corsica. De bovenstad bevindt zich op een 70m hoog plateau en is een waar doolhof met smalle straatjes en pittoreske steegjes.

De Corsicaans westkust heeft een van de meest gevarieerde en spectaculaire kustlijnen van de gehele Middellandse zee. Torenhoge rotsformatie worden afgewisseld met lieflijke baaien, gemoedelijke vissersdorpjes en uitdagende bergdorpen. En natuurlijk de witte zandstranden en kristalhelder wateren. Dit alles beleeft u als we voor anker liggen op een prachtige ankerplaats, bijvoorbeeld rond Calvi, Ajaccio en Propriana. Of in de haven van een schilderachtig stadje.

Ajaccio op Corsica is met 2900 zonuren per jaar Frans recordhouder van zonnig weer én de geboorteplaats van Napoleon Bonaparte. De stad ligt tussen bergen en een meer in de grootste baai van het eiland. Misschien zet de Atlantis ook koers naar Iles Lavezzi, waar het water de kleur heeft van een Lagune en het een waar paradijs is om te zwemmen!Einschlieβlich:

Im Reisepreis enthalten ist die Unterbringung in Zweibettkabinen mit Dusche und WC, Handtücher, Bettwäsche, alle Schiffsnebenkosten und Hafengebühren. Die Vollverpflegung besteht aus einem Frühstücksbuffet, Lunchbuffet, Kaffeepause, Dinner sowie Kaffee und Tee ganztägig.


Nebenkosten:

Transferkosten und Getränke


Empfehlung:

Sportliche Freizeitkleidung (für Wind, Wetter und Regen geeignet), evtl. Badesachen, Reisepass oder Personalausweiss. Gepäck in Reisetaschen (Hartschalenkoffer sind ungeeignet zum Verstauen in den Kabinen). Alle Getränke an Bord können am Ende der Reise bar abgerechnet werden. Kartenzahlung ist nicht möglich.

Facebook

Contact form